Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Konečne spoľahlivý zubný lekár!

Veľa pacientov dáva Smile Clinic 10 bodov z 10. Dávid si našiel čas aj na to, aby nám napísal e – mail o tom, aký je rád, že konečne našiel spoľahlivého zubného lekára, ktorému môže veriť a je nanajvýš spokojný s výsledkom. Dávidova rekonštrukcia chrupu bola vykonaná pomocou zubných implantátov a koruniek. Celé ošetrenie trval od Apríla do Septembra.

Dobrý deň,

Konečne spoľahlivý zubný lekár!
Viem, že som Vám to už hovoril, ale chcem Vám to aj napísať, že Smile Clinic je to najlepšie čo som našiel na internete. Predtým som bol veľmi nespokojný so svojim zubárom. Odkedy sa pamätám mal som vždy problém nájsť spoľahlivého lekára na ktorého by som sa spoľahol a s ktorým by som bol spokojný. Moje zuby boli v zlom stave a mal som komplexy, keď som sa usmieval alebo keď som rozprával. Celý personál v Smileclinic je veľmi priateľský a profesionálny. Priateľskosť a serióznosť je tu samozrejmosťou. Konečne som spokojný so svojimi zubami!

Dávid po ošetrení

Dávidova rekonštrukcia sa začala konzultáciou s MUDr. Salkom. Najprv sa pomocou CT snímkov posudzoval stav Dávidovho chrupu a kosti. Ak máte záujem o náhradu chrupu pomocou zubných implantátov je dôležité najprv posúdiť či ste vhodným kandidátom. Urobí sa panoramatický snímok a lekár určí postup liečby. Bude skúmať či je kosť dostatočne silná, aby sa implantácia mohla uskutočniť. Pri konzultácii budete oboznámený o postupe celého zákroku. Nezabudnite lekára upozorniť na prípadné lieky ktoré užívate, alebo zdravotný stav a alergie.

Po konzultácii sa dohodnete na termíne ošetrenia. Počas prvého ošetrenia sa extrahujú zuby (ak je potrebné) hneď na to sa môže implantovať. Vsadenie jedného zubného implantátu trvá približne 45 minút. Niekedy aj dlhšie, alebo kratšie záleží od situácie a od konkrétneho pacienta. Po implantovaní sa vezmú odtlačky a vyrobia sa vysokokvalitné titánom vystužené provizória ktoré Vám budú slúžiť počas doby hojenia. V Smileclinic sú tieto dočasné korunky zdarma. Zvyčajne sa pacient môže vrátiť na druhý deň do práce. Pacientovi sa dajú antibiotiká a lieky proti bolesti.

Po týždni sa pacient vráti na kontrolu a vybratie stehov. Hojenie implantátov trvá približne 8 až 12 týždňov. Po zahojení pacient príde na odkrytie implantátov a vezmú sa odtlačky. Začnú sa vyrábať trvalé korunky. Približne po dvoch týždňoch sa môžu nasádzať korunky. Tak ako to bolo v Dávidovom prípade.

Exit mobile version