Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Stomatologická ambulancia

Dovoľte, aby sme Vám predstavili našu stomatologickú ambulanciu!

Snažíme sa o neustále zlepšovanie ponúkaných služieb pre klientov, našich pacientov. A to nielen počas návštevy stomatologickej kliniky alebo počas ošetrenia, ale aj pred aj po zubnom ošetrení. Nechceme, aby ste si pri vyslovení slova „zubár“ spomenuli na chladnú čakáreň, na bolesť pri ošetrení, či na nepríjemný zvuk vŕtačky.

Stomatologická ambulancia

S nami v zubnej klinike Smile Clinic pocítite príjemnú zmenu, počnúc príchodom do útulnej, modernej čakárne a milým privítaním od nás. Osobne sa zoznámite s lekárom a s tímom.  Pri prvom stretnutí pacient absolvuje konzultáciu, ktorej predchádza vstupný röntgen (OPG snímok, prípadne CT scan).  Pacient spoločne s lekárom konzultuje stav chrupu, lekár spoločne s koordinátorom ošetrenia detailne vysvetlia postup navrhovanej liečby, zodpovedne a priateľsky zodpovedajú na všetky otázky.

Chceme, aby pacient presne pochopil lekára, ale takisto kladieme dôraz na to, aby aj lekár porozumel pacientovi, jeho očakávaniam a požiadavkám. Spoločne sa predsa vždy jednoduchšie prekonávajú všetky prekážky. Samotné zubné ošetrenie by malo trvať čo najkratšie, malo by byť bezbolestné, v príjemnom prostredí, v ktorom sa pacient bude cítiť  „ako doma“, a kde mu bude poskytnutá najvyššia starostlivosť a pozornosť.

Stomatologická ambulancia 21.storočia by mala byť vybavená najmodernejšiou technológiou, ktorá sa významne stará o jednoduchý a rýchly priebeh ošetrenia. Ide napríklad o moderný panoramatický röntgen s počítačom, kreslo vybavené TV monitorom,  intraorálny röntgen a pod. Niektoré ambulancie dokonca poskytujú aj rozšírenú ponuku služieb, akými môže byť výroba koruniek pomocou systému CEREC za veľmi krátky čas a v širokej škále farieb a tvarov. Vďaka týmto technológiám pacient môže získať úsmev presne na mieru, ktorý splní jeho očakávania, ba prinesie aj viac –  sebavedomie a spokojnosť.

Samozrejme, že najlepšou prevenciou, ako sa vyhnúť častým návštevám stomatologickej ambulancie je pravidelná dentálna hygiena, ktorej dôležitosť dokáže vysvetliť najmä zubár spoločne s dentálnou hygieničkou. Hygienička následne oboznámi pacienta so stavom jeho chrupu.

Najlepšie služby nedokáže poskytovať každý. Je veľmi dôležité mať svoj cieľ, na ktorý nestačí len myslieť, ale na ktorom sa musí pracovať. Je ťažké pracovať na viacerých veciach naraz a zároveň byť najlepším. Preto sme tu my, s našou ponukou pomôcť doktorom v kariérnom raste, ako aj pacientom k získaniu pekného  zdravého úsmevu.

Exit mobile version