Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Súkromná zubná klinika

Ešte stále sa neviete rozhodnúť, ktorá je správna súkromná stomatologická ambulancia alebo zubná klinika? Hľadáte rozdiely medzi súkromným a štátnym stomatologickým zariadením? Máte možnosť vyskúšať služby, aké ponúka súkromná zubná klinika!

Pre tých, ktorí chcú alebo potrebujú ušetriť môžeme poznamenať, že lacnejšie ošetrenie dostanú u štátneho stomatológa, nakoľko spolupracuje s poisťovňami, ktoré do určitej miery preplácajú zubné ošetrenia. Avšak ich portfólio poskytovaných služieb je obmedzené a preplatenie kozmetických zákrokov nie je bežnou záležitosťou. Nakoniec musí pacient aj tak siahnuť do svojich úspor a zaplatí si tak väčšinu ošetrenia sám.

Súkromná zubná klinika alebo súkromná zubná ambulancia je viac prispôsobená požiadavkám pacienta bez ohľadu na vek alebo stupeň poškodenia chrupu. Cenníky sú určené každou stomatologickou ambulanciou osobitne a mnohokrát je stomatológ ochotný poskytnúť pacientom možnosť platenia za stomatologický výkon po častiach, umožňuje platbu v hotovosti, prostredníctvom platobnej karty, alebo prostredníctvom prevodu peňazí na bankový účet.

V modernej čakárni u stomatológa dostanete bezplatné nápoje, prístup k internetu prostredníctvom wi-fi, samozrejmosťou je aj profesionálny kolektív, ktorý je ochotný odpovedať na pacientove otázky.

Exit mobile version