Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Vaše zuby

Ak sú vaše zuby poškodené, ak vám nevyhovuje ich farba, alebo tvar, tak práve pre vás máme dobrú správu. Moderná stomatológia ponúka špičkové zubné ošetrenie s bezbolestným použitím moderných zubným pomôcok, ktoré šetria čas aj peniaze. Je niekoľko spôsobov ako dosiahnuť zdravý a dokonalý hollywoodský úsmev. Každý človek navštívil ambulanciu zubného lekára. Ale viete, koľkí z nich boli spokojní so zubným ošetrením?

Dnešná moderná medicína nechce mať nič spoločné s neútulnou čakárňou, neochotným personálom, alebo s bolesťou pri ošetreniach. Pacient sa musí cítiť, ako keby navštívil dobrého známeho, od ktorého odíde s dobrým pocitom. Ponúknutie kávy alebo čaju by malo byť samozrejmosťou takmer v každej zubnej ambulancii.

Nemyslite si, že u nás na Slovensku neexistuje moderná súkromná stomatologická ambulancia. Aj vďaka nám sa rozširuje moderné poskytovanie marketingových služieb, nakoľko chápeme, že stomatológ nedokáže zvládnuť všetky faktory, ktoré denne útočia na trhu. Stomatológ sa predovšetkým zaoberá poskytovaniu služieb a ošetrovaniu zubného chrupu.

Jeho vyškolený personál mu pomáha v oblasti administratívy a v komunikácií s pacientami. Samozrejmosťou zubnej ambulancie je aj prítomnosť zubnej – dentálnej hygieničky, ktorá sa stará o dokonale čistenie zubov a o ich prevenciu najmä v boji so zubným kazom. Ak máte citlivé zuba a bolíte sa bolesti aj počas hygieny, je možné použiť lokálnu anestéziu. Prečítajte si aj naše ostatné stránky, ak vás zaujmú, poteší nás to.

Exit mobile version